Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За добрими людьми – добрі справи!!!

Дата: 29.04.2021 17:21
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

В нинішніх умовах  децентралізації, коли недостатньо бюджету громади на всі сфери життєдіяльності, неможливо обійтися без підтримки та спонсорської допомоги місцевих підприємців.

 І тому дуже приємно, що в наш час є такі люди, які розуміють  і завжди готові прийти на допомогу. Роблять це доброзичливо, від щирого серця. 

 Завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка та керівника фермерського господарства «Обрій», депутата міської ради Михайла Возного  втілюються в реальність добрі справи на благо громади.

         Михайло Віталійович не стоїть осторонь від проблем жителів громади. Допомагає фінансово і завжди бере участь у всіх соціальних проектах. Так, нещодавно, меценат виділив 130 тис. грн.. на ремонт Халаїдівського будинку культури та 10 тис. грн.. на заправку кисневих балонів для КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня».

Висловлюємо щиру вдячність за цю  допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток територіальних громад. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора