Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фермери допомагають у благоустрої сіл громади

Дата: 06.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

У селах громади уже майже два місяці киплять роботи з весняного прибирання. До акції з наведення порядку долучилися й у селах Панський Міст, Степівка, Копіювата та Теолин. Тут здійснено санітарне очищення території та весь комплекс робіт, спрямованих на наведення чистоти і порядку. Разом із місцевими жителями, облагороджувати території в цих селах дуже допомагають й місцеві фермери та підприємці: депутат міської ради та керівник ФГ «Степівське» Микола Трохимчук, Ігор Куролап (СФГ «Нова Україна»), Василь Курій (ФГ «Дніпро»), Олег Навроцький (ФГ «Лани України»), Петро Полонський (ФГ «Теолинське») постійно відгукуються на усі звернення.

Сердечно дякуємо соціально-відповідальному бізнесу – усім, хто не словом, а ділом допомагає в наведенні порядку в селах, а це і надання техніки, забезпечення паливно-мастильними матеріалами, вапном та фарбою тощо!

Спасибі вам за розуміння, самовідданість і організованість. Хай збуваються всі ваші плани та благородні починання! Адже тільки спільними зусиллями та плідною співпрацею можливо забезпечити сталий розвиток громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора