Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Низький уклін Вам, ветерани!

Дата: 07.05.2021 20:34
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

Для Монастирищини стало доброю традицією з боку керівництва громади напередодні відзначення Дня Перемоги  відвідувати ветеранів Великої Вітчизняної війни. І цей рік не став виключенням.

 Так, напередодні пам’ятних днів, 7 травня, заступник міського голови Зоряна Заворотна та голова Організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига за дорученням міського голови Олександра Тищенка завітали у домівки ветеранів, щоб низько вклонитись безцінному подвигу, засвідчити свою повагу особистим візитом та ще раз в теплій розмові згадати з сивочолими героями ті страшні роки.

 З кожним днем ветеранів залишається, на жаль, все менше і менше, час безжально забирає їх. Нині ж в громаді проживає лише 7 героїв Великої Вітчизняної війни – Анатолій Юхимович Микитюк з Івахнів, Микола Павлович Калашник з Цибулева, Олексій Теофанович Григораш з Летичівки, Іван Олексійович Куруз з Монастирища, Василь Григорович Варяниця з Попудні, Степан Якович Бердій з Сатанівки та Федір Остапович Якименко з Бубельні. Ми ще маємо можливість сказати їм «Дякую!» за те, що воювали, за те, що захищали, за те, що відбудовували, за те, що подарували нам мирне небо та навчили, як любити Батьківщину. Наші ветерани назавжди залишаться нашими героями. Їх імена символізують мужність і незламність.

 Від імені міського голови, гості привітали ветеранів з 76-ю річницею Перемоги над нацизмом, побажали добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди. Подякували за стійкість і мужність, за те, що, пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів.

 Всім ветеранам на знак пошани від міського голови Олександра Тищенка були вручені квіти, пам’ятні подарунки та продуктові набори .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора