Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з 76-ю річницею Перемоги над нацизмом у Європі!

Дата: 09.05.2021 07:29
Кількість переглядів: 622

Шановні ветерани, учасники антитерористичної операції, дорогі земляки!

Вітаю Вас з 76-ю річницею Великої Перемоги!

      У ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять усіх тих, чиї життя були поглинуті виром найбільш кровопролитної в історії людства війни. Ми схиляємо свої голови перед мільйонами загиблих українців – тими, чиї імена були вписані до історії золотими літерами й тими, чиїх імен ми не знаємо й до тепер.

       Народ України приніс на вівтар Перемоги величезні жертви – кожен п’ятий житель нашої країни віддав своє життя задля свободи і незалежності рідної землі, в ім’я кращої долі своїх дітей, онуків і правнуків.

     Вшановуємо й представників покоління, обпаленого вогнем війни – ветеранів, учасників бойових дій, дітей війни та всіх тих, чиї долі було понівечено у безжальній воєнній круговерті двадцятого століття. Уклінно дякуємо їм за той неоціненний внесок, який вони зробили у спільну справу відновлення миру на території нашої держави та її повоєнної відбудови.

      Сьогодні на долю нашого народу випало випробування неоголошеної війни з боку авторитарного правлячого режиму сусідньої Росії. Однак, ми здолаємо і цю агресію, адже сила духу наших українських воїнів, підсилена героїчними прикладами звитяги борців за незалежність нашої держави, є нездоланною.

      Дорогі ветерани! Від щирого серця бажаю Вам здоров’я, миру і душевного тепла! Живіть якомога довше серед нас, адже без Ваших рук, без Вашого подвигу, без Вашої історії Україна не відбудеться.

      Хай у ці весняні дні мир і спокій, злагода і достаток будуть завжди у кожній родині, а незабутній подвиг завжди кличе нас до нових звершень в ім’я незалежної України!

З повагою

Міський голова                                  Олександр ТИЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора