Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем матері привітали матерів загиблих воїнів АТО/ООС

Дата: 09.05.2021 09:27
Кількість переглядів: 1702

Фото без опису

День матері – це свято шани, поваги та любові до найрідніших. Це найпрекрасніший день у році, оскільки він символізує материнське тепло та ніжність. В цей день низько вклоняємось і дякуємо всім мамам за їх мудрість, витримку та розуміння. Але особливої уваги та турботи в День матері потребують саме ті жінки, які втратили найдорожче – своїх дітей. Тож, заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з заступником військового комісара Миколою Завірюхою, за дорученням міського голови Олександра Тищенка та військового комісара Євгенія Лозового, відвідали матерів загиблих воїнів АТО/ООС, щоб привітати їх зі святом і висловити слова поваги та підтримки.

Нелегкі часи проживає наша ненька Україна. Щодня за її свободу та волю борються тисячі синів і дочок, серед них сотні монастирищан – справжніх патріотів і відважних героїв, які до останнього подиху залишаються вірними кожному слову військової присяги. Та, за кожним подвигом Героя стоїть його мати – водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання дитини, знайшла в собі мужність підтримати її у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Стійкість і витримка матері є не меншим подвигом, ніж стійкість її кровинки в бою. Але жертовність матері, дитину якої навіки забрала війна – неоціненна…

Від імені міського голови та військового комісара гості привітали матерів загиблих воїнів з Днем матері, подякували за їх подвиг і велику жертву, за справжніх синів, які віддали життя, щоб Україна була єдиною і незалежною. Побажали жінкам міцного здоров'я, довгих років життя, терпіння, шани й поваги від людей та вручили квіти й пам’ятні подарунки.

Пам’ять про загиблих монастирищан воїнів АТО/ООС – це наш біль і наша гордість за те, що ми мали честь жити з ними в одній громаді. Завдяки їх відвазі, ми маємо можливість привітати та обійняти наших найрідніших.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора