Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Шабастівці та Вільному вшанували пам'ять загиблих героїв Другої світової війни

Дата: 09.05.2021 18:04
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

Сьогодні, в День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в селах Шабастівка та Вільно відбулися заходи зі вшанування світлої пам’яті героїв-визволителів, які до останнього подиху боронили рідні землі та вибороли вільну й незалежну Батьківщину.

Помічник міського голови Володимир Якубенко спільно з діловодом Наталією Гончаренко відвідали братські могили в селах Вільно та Шабастівка. Поклавши квіти на могили, присутні вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Також вони поклали квіти до пам’ятного знаку солдату Другої світової війни в селі Шабастівка та схиливши голови вшанували пам'ять воїнів-односельців. А ще, так як сьогодні відзначається День матері, привітали матір померлого в зоні проведення АТО воїна Валерія Поліщука зі святом і вручили їй квіти та подарунок на знак поваги та подяки.

Подвиг і героїзм наших прадідів – безстрашних воїнів є безцінним і вселяє надію, що одного дня і ця війна скінчиться, і запанує мир на рідній землі, а сини повернуться додому та обіймуть своїх матерів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора