Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бубельні вшанували ветеранів

Дата: 09.05.2021 22:00
Кількість переглядів: 357

Друга світова війна – незагоєна рана людської пам’яті, що дотепер нагадує про себе. Ця пам’ять буде жити доти, доки живі очевидці тих страшних подій: ветерани війни, учасники бойових дій, інваліди війни, діти війни, ті, кому випало стати свідками злодіянь нацизму та їх наслідків.

Сьогодні, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Бубельні вшанували пам’ять воїнів-односельців, що загинули в роки Другої світової війни, поклавши квіти до пам’ятника воїнам-односельцям, та привітали ветеранів і дітей війни.

Помічник міського голови Леонід Прудиус та діловод Олена Черканюк привітали ветеранів зі святом Перемови та вручили їм від імені міського голови Олександра Тищенка пам’ятні подарунки, а депутат міської ради Павло Гора та місцевий фермер Юрій Якименко вручили свідкам тих страшних подій грошові подарунки.

Щиро вітаємо дорогих ветеранів війни, дітей війни, доньок і синів загиблих воїнів з 76-ою річницею завершення Другої світової війни. Хай мирне небо завжди буде над нашою Україною!

Вічна слава Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора