Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали зі славним 91 Днем народження!!!

Дата: 12.05.2021 18:18
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Сьогодні від імені міського голови Олександра Тищенка, помічник міського голови села Зарубинці Паламарчук Григорій та діловод Наталя Тітаренко, привітали зі славним 91 Днем народження жительку села Олександру Михайлівну Клименко .

Життєвий шлях Олександри Михайлівни не був легким, на її жіночу долю випало всього доволі, але вона ніколи не втрачала віри. Навіть коли здавалося, що все, кінець – вона підіймалася та йшла вперед заради рідних, заради дітей.

З’явилася світ наша іменинниця 10 травня 1930 року в с. Владиславчик. Зростала у багатодітній родині, була п’ятою дитиною в сім’ї. У роки Другої світової війни втратила батька, він загинув на війні. Тож, її мама була для них і мамою, і татом. Так склалося, що в 1943 році Олександра Михайлівна переїхала жити до Зарубинців. Весь свій працездатний вік жінка працювала ланковою в колгоспі. Сама виростила та виховала двох прекрасних доньок, одна з них, на превеликий жаль, інвалід дитинства, тож, Олександра Клименко все життя поряд зі своєю донечкою, дбає та турбується про неї.

Щиро вітаємо шановну, Олександру Михайлівну, з Днем народження ????та бажаємо міцного здоров’я, витримки та сили волі. Нехай на Вашому життєвому шляху буде більше сонця, ніжності й тепла. Довгих і щасливих років життя Вам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора