Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося спільне засідання постійних комісій Монастирищенської міської ради

Дата: 13.05.2021 10:06
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Учора за участі міського голови Олександра Тищенка відбулося спільне засідання постійних комісій Монастирищенської міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів; з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю міста, регулювання земельних відносин, екологічної політики; з питань сільського господарства, підприємства, торгівлі, промисловості, транспорту та зв’язку.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» депутати обговорили та провели консультації по регуляторному акту – проекту рішення міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів в межах Монастирищенської міської територіальної громади». Зокрема, були обговорені ставки єдиного, транспортного та земельних податків, ставку податку на нерухоме майно та туристичний збір на 2022 рік тощо.

З урахуванням доповнень, які запропонували депутати міської ради, проект рішення було прийнято для подальшого опрацювання. Відзначимо, це попереднє обговорення цього проекту після чого його буде направлено на розгляд Державної регуляторної служби України, потім буде ще обговорення з урахуванням пропозицій та зауважень Державної регуляторної служби, і лише тоді це питання буде винесено на розгляд сесії.

Також, під час засідання було обговорено проекти рішень Монастирищенської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території Монастирищенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Монастирищенської міської територіальної громади» та «Положення про порядок списання, передачу та відчуження майна, що є комунальною власністю Монастирищенської міської територіальної громади».

Всі розглянуті на комісіях проекти рішень оприлюднені на сайті Монастирищенської міської територіальної громади у розділі «Регуляторна політика».

За результатами комісії будуть підготовлені експертні висновки, які разом з цими проектами та підписаним аналізом регуляторного впливу подаються до уповноваженого органу для підготовки у встановленому Кабінетом Міністрів України порядку пропозицій щодо удосконалення проектів відповідно до принципів державної регуляторної політики.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора