Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сім'я – це найдорожчий та найцінніший скарб

Дата: 15.05.2021 08:52
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

Сьогодні, 15 травня, наша країна відзначає Міжнародний день сім’ї. З сім’ї розпочинається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – є берегинею людських цінностей, культури та розвитку, і завжди залишатиметься основним елементом суспільства, адже це той міцний фундамент, на якому стоїть наша держава.

Беззаперечно, сім’я – це найдорожче для кожної людини. Саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу, підтримку та оптимізм.

Тож, з нагоди Міжнародного дня сім'ї заступник міського голови Зоряна Заворотна, директор КУ «Центр соціальних служб» Монастирищенської міської ради Ася Підлісна та соціальний працівник Центру Антоніна Томченко від імені міського голови Олександра Тищенка з щирими привітаннями та подарунками завітали до дитячого будинку сімейного типу Наталії та Олександра Чекманів (с. Антоніна); прийомних сімей Світлани та Ігоря Тарасюків (с. Нове Місто) та Людмили і Олександра Олійників (смт Цибулів).

Зоряна Володимирівна також вручила батькам-вихователям подяки від міського голови за належне виконання батьківського піклування, підготовку дитини до самостійного життя та формування високих духовних якостей.

Гості у затишній атмосфері поспілкувалися з батьками та дітьми, дізналися, як їм живеться та які у них плани на майбутнє і побажали родинам, щоб у них панували любов, вірність, взаєморозуміння і, звичайно ж, щастя! Щоб кожна мить, проведена поряд з рідними, приносила тільки радість, усмішки, гармонію в душі і гарний настрій!

Також гості передали діткам фруктові кошики, які надала родина приватних підприємців Наталії та Володимира Яковлевих.

Щиро вітаємо усі родини монастирищан з Міжнародним днем сім'ї, бажаємо благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора