Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні трьох опорних ЗЗСО міста взяли участь у математичному квесті

Дата: 21.05.2021 10:30
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента, 2020-2021 навчальний рік проголошений роком математики в Україні. Для учнів Монастирищенської громади було розроблено чимало цікавих математичних заходів, але пандемія, COVID-19, внесла свої корективи в роботу освітніх закладів. Відповідно до плану роботи Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради, 20 травня 2021 року консультантами КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено математичний квест для учнів 7-х класів міста. Метою цього заходу було не лише визначити рівень математичних знань в учнів, а й сприяти розвитку логічного, критичного мислення і зацікавити предметом математики.

Команди трьох опорних закладів освіти міста, а саме: ОЗЗСО «Монастирищенський «Ліцей «Ерудит», ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО №2», ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа №5» та Летичівської філії спробували свої сили та знання в математичному квесті. Під час гри учасники командою проходили вказаний маршрут, який передбачав виконання спеціальних завдань на кожній станції. Всього було 6 завдань, які поєднували математику з історією, літературою та біологією. Гравцям довелося показати спритність, здатність швидко міркувати, а головне, діяти чітко і злагоджено. Успішно пройдені випробування зазначались у маршрутному листі консультантами Центру.

Підсумки математичного квесту показали, що всі три команди добре підготувалися та набрали однакову кількість балів. Заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з начальником управління освіти, молоді та спорту Ніною Завертаною привітали учасників квесту з перемогою та нагородили всі три команди за підготовку та участь у міському математичному квесті грамотами Управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради та вручили солодкі подарунки. А ще подякували куратору квесту, консультанту КУ «ЦПРПП» – Інні Костриці за чітко і цікаво зорганізований захід, учителям математики – Аллі Бегерській та Юлії Галай (ОЗЗСО «Монастирищенський «Ліцей «Ерудит»), Світлані Ротаєнко (ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО №2»), Анні Семененко (ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа №5») та Юлії Коваленко (Летичівська філія) за належно підготовлені команди учнів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора