Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дебютна виставка талановитої фотохудожниці Лари Єжкун

Дата: 21.05.2021 15:58
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

Монастирищенський центр культури та дозвілля продовжує відкривати нові імена. Фотовиставка юної Лари Єжкун розмістилася в холі закладу, де на спеціально облаштованих стендах знаходяться власні роботи дівчини. І хоча її фотографії зроблені на звичайний мобільний телефон, але їх краса та глибина – зачаровує.

Тож сьогодні присутні мали можливість не лише насолодитися фото, а й впізнати на них вулиці нашого міста, площу, парк та побачити ніжність і красу природи у виконанні дівчини. В Лариних роботах є щось незвичайне та оригінальне, її власне бачення оточуючого світу, викладене в фотографії – вражає.

Лара – навчається в 4-А класі ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа №5» та є наймолодшою вихованкою творчого об'єднання «Юний фотоаматор» Будинку дитячої та юнацької творчості. Дівчинка досить талановита та здібна. Все чим починає займатися – все їй вдається. Вона гарно грає в шахи та шашки, любить музику та танці, займається рукоділлям. Та все ж, Лара вирішила спробувати себе ще й в фотографії і не помилилася. Назбиравши в свою колекцію чимало авторських фото, дівчинка спільно з мамою вирішили влаштувати благодійну фотовиставку, щоб підтримати онкохвору монастирищанку Елю Торопенко. Тож вилучені кошти від продажу фото, будуть перераховані на лікування Елі. Також в холі знаходиться скринька, тому кожен охочий має змогу долучитися до збору коштів на лікування Елі.

На захід завітало чимало гостей, які радо вітали Лару та з захопленням споглядали її роботи. Був присутній і її наставник – керівник творчого об'єднання «Юний фотоаматор» Микола Гончар. Заступник міського голови Зоряна Заворотна та начальник відділу культури та туризму Юрій Кудин теж завітали на відкриття і від імені міського голови Олександра Тищенка привітали Лару з її дебютною фотовиставкою та побажали їй творчого росту та натхнення.

Виставка триватиме до 4 червня. Завітайте, не пошкодуєте.

Вітаємо талановиту Лару з її першою виставкою та бажаємо нових творчих ідей, цікавих рішень і локацій, а ще впевненості у досягненні мети на мистецькому шляху!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора