Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 25.05.2021 10:46
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

Працівниками КЗ «Центр соціальних служб»  спільно з Монастирищенським  бюро правової допомоги  здійснено виїзди в сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, з метою обстеження умов проживання дітей в с. Цибулів, с.Шарнопіль, с.Леськове, с.Матвіїха, с.Теолин.  

В ході візитів було обстежено житлово-побутові умови у 8 сім`ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.  

За результатами обстеження з батьками  проведені профілактичні бесіди   стосовно методів підвищення батьківського потенціалу, попередження домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, забезпечення дітей повноцінним харчуванням, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання дітей та недопустимості порушення їх прав ,  надані роз’яснення щодо створення належних умов для проживання дітей,  ведення здорового способу життя членам родини та виплат при  народженні дитини.

Якщо у Вас виникли певні труднощі, запитання або ж потребуєте допомоги у вирішенні проблемноі? ситуаціі?, або Ви бачите, що в якійсь родині неналежним чином виконують батьківські обов’язки, порушують права дитини, кошти, які отримують батьки на дітеи?, використовують не за призначенням, просимо звертатися до Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради: м. Монастирище, вул. Жовтнева, 8 тел. 2-35-94

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора