Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Просимо прибрати будівельні матеріали та сміття!

Дата: 25.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 501

В понеділок, 24 травня, міський голова Олександр Тищенко провів щотижневу робочу нараду та дав доручення своїм помічникам провести роз’яснювальну роботу серед населення. А саме: поінформувати  жителів про необхідність в найкоротший термін привести в належний санітарний стан прилеглі до приватних будівель території та зобов'язати прибрати будівельні та інші відходи, які знаходяться там роками.

Нагадуємо – за невиконання порядку здійснення благоустрою та утримання прилеглої до приватних будівель території власник або користувач земельної ділянки несе адміністративну відповідальність, передбачену Законом України «Про благоустрій населених пунктів», а також ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тож звертаємось до вас, шановні мешканці Монастирищенської громади, з проханням навести порядок біля своїх дворів, прибрати будівельні матеріали (пісок, щебінь, мучку, цеглу, дошки, та ін.), гілля, сміття та інші відходи. Постійно утримувати в чистоті та порядку власні і прилеглі території!

Пам’ятайте, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідну громаду для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок. А відтак, і хороший настрій усім, хто любить і шанує свій рідний край.

Нехай чистота та охайність стануть вашою доброю звичкою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора