Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.05.2021 16:15
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Сьогодні, 26 травня, відбулося засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка. На початку засідання голова громади привітав начальника відділу культури та туризму Юрія Кудіна з днем народження.

У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про схвалення Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2021-2025 роки на території Монастирищенської міської територіальної громади; про схвалення Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Монастирищенської міської територіальної громади на 2021-2025 роки; про виконання бюджету Монастирищенської міської територіальної громади за І квартал 2021 року; про затвердження Порядку обстеження технічного стану житлових будинків та господарських споруд, нежитлових будівель і споруд на території Монастирищенської міської територіальної громади.

Також члени виконкому обговорили організацію оздоровлення дітей та учнівської молоді, стан соціального обслуговування та надання соціальних послуг населенню, організацію роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Окрім цього, йшлося про стан проведення інвентаризації земель населених пунктів Монастирищенської міської територіальної громади, впорядкування нумерації житлових будинків по вул. Зеленій с. Летичівки Монастирищенської громади, про видалення зелених насаджень, про приватизацію кімнат у гуртожитку по вул. Гагаріна, 12 м. Монастирища.

Ще було розглянуто питання служби у справах дітей та постановку громадян та членів їх сімей на квартирний облік для поліпшення житлових умов і поновлення облікових даних осіб, перебуваючих на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 13 питань порядку денного та по кожному прийняли рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора