Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Веселкове літо

Дата: 27.05.2021 11:15
Кількість переглядів: 436

На порозі літо. А за ним канікули, пустощі, розваги. Але не потрібно забувати про книгу, адже школярі отримали чималенький список книг для читання влітку. І тут на допомогу приходить бібліотека, яка влітку гостинно відчиняє двері для своїх користувачів.

         Щороку, у літній період, в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовуються виставки книг для читання влітку, на яких представлена програмова література, література для додаткового читання, книги на різні смаки для різних категорій читачів і книги для відпочинку.

         Напередодні літніх канікул до бібліотеки завітали учні 1-В класу (вчитель Алла Олексіївна Сазонтова) та учні 2-Б класу (вчитель Галина Василівна Хуторянська) ліцею «Ерудит». Зустріч пройшла весело та цікаво під гаслом – «Відпочиваємо, літо вітаємо, про читання не забуваємо».

         Шановні батьки, дитина через книгу пізнає світ, реалізує свої творчі потреби, естетичні, літературні вподобання. Літнє читання – чудовий час для покращення навичок читання у дітей. Книги, прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток і світосприйняття, поліпшують загальну грамотність дітей, формують норми поведінки, допомагають краще засвоїти навчальний матеріал, розширюють кругозір, приносять багато задоволення.

         Розпочинаються літні канікули, але в бібліотеки і книги канікул немає.

         Юні друзі! Запрошуємо вас на ЛІТНІ ЧИТАННЯ!

         Приходьте, читайте, відпочивайте, спілкуйтеся з друзями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора