Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зробимо свою громаду чистішою!

Дата: 27.05.2021 11:55
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

У Монастирищенській громаді триває сезон скошування трави. Так в Шабастівці помічник міського голови Володимир Якубенко постійно тримає під контролем благоустрій ввірених йому сіл. Тож за ініціативи Володимира Михайловича були зорганізовані роботи по скошуванню трави на сільському футбольному полі. А за зверненням вчителя фізкультури, було викошено траву ще й шкільному стадіоні. Тепер молодь із задоволенням гратиме в футбол на оновлених майданчиках.

Також були зорганізовані Володимиром Якубенком роботи по розширенню дороги с. Вільна. Оскільки через вузький проїзд ускладнювався рух автомобілів, а в зимовий період було важко проїхати снігоочисні техніці. Нині це вдалось змінити, шлях розчищений. Дорогу прогорнули, розширили та вирівняли. Тож автомобілі зможуть зручно роз’їжджатися, не створюючи аварійних ситуацій.

Громада – це всі ми, тож не залишайтесь осторонь і ви, шановні мешканці Монастирищенської громади! Просимо вас, своєчасно проводити роботи з покосу трави на територіях прилеглих до ваших домогосподарств. Дякуємо всім жителям громади, які своєчасно проводять скошування трави на своїх територіях. Завдяки вашій небайдужості, вулиці будуть виглядати охайними та упорядкованими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора