Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тривають ремонтні роботи закладів культури громади

Дата: 27.05.2021 16:54
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

У Монастирищенській громаді велика увага приділяється відновленню об’єктів культури в селах. Чимало робіт ведеться уже сьогодні. Так, завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка та керівника ФГ «Обрій», депутата міської ради Михайла Возного здійснюються роботи із перекриття даху Будинку культури в с. Халаїдове.

Також за дорученням міського голови було здійснено заміну перекриття аварійних ділянок даху Будинку культури в с. Нове Місто.

Окрім цього, тут планується виконати ряд інших робіт з реконструкції будівлі. Тож сьогодні начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін, депутат міської ради Володимир Солод та начальник відділу містобудування та архітектури Сергій Шудра відвідали цей заклад культури та окреслили подальший план ремонтних робіт.

Зокрема, до кінця року тут планується зробити внутрішній санвузол та відремонтувати один із кабінетів будівлі. За ініціативи міського голови Олександра Тищенка також тут хочуть втілити давню задумку – створити танцювальний зал для дітей.

Культурна сфера є вирішальною у формуванні особистості, суспільства, розвитку громади. Правду кажуть, що «освіта – то мозок народу, а культура – це його душа», саме тому в громаді вживаються всі заходи для збереження існуючої мережі закладів культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора