Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Добрі справи завжди об’єднують людей та роблять світ добрішим і щасливішим!

Дата: 27.05.2021 19:09
Кількість переглядів: 694

Робити добрі справи – це найприємніше заняття в світі! Бачити радість в очах і посмішку, яка випромінює вдячність – окриляє. Але ж, добрі справи завжди об’єднують добрих і щирих душею людей, навколо благородної мети. Працівники терцентру працюючи з людьми похилого віку та людьми з обмеженими можливостями, надають їм свою підтримку та турботу. Роблять все можливе, аби їх підопічні відчували себе комфортніше та щасливіше, аби відчували любов і піклування. Керівник Центру Сергій Шолудько постійно співпрацює з багатьма благодійними організаціями, але не всі, звісно, відгукуються, та все ж є ті, хто надає свою руку підтримки.

Так, нещодавно міжнародний благодійний фонд «Let’s help» надав благодійну допомогу у вигляді 8 пакунків підгузків та 150 пакунків продуктових наборів для самотніх громадян похилого віку та людей з обмеженими можливостями, які проживають у Лукашівському відділені стаціонарного догляду КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Монастирищенської міської ради.

Команда «Let’s help» разом з друзями-волонтерами допомагає самотнім літнім людям в 143 геріатричних пансіонатах (будинках для літніх людей) Київської, Житомирської, Львівської, Чернігівської, Черкаської, Сумської, Полтавської й Одеської областей та збирають кошти на лікування і реабілітацію дітей з ДЦП, встановлюють універсальні дитячі майданчики. До кожної ініціативи Фонду долучаються дорослі волонтери та діти-волонтерчики – юні українці, які вчаться бути чуйними та толерантними.

Тож маленькими кроками – змінюймо світ на краще!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора