Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Магазин жіночого одягу «Sligo» - чудове рішення для тих, хто бажає виглядати стильним, модним та сучасним

Дата: 28.05.2021 14:04
Кількість переглядів: 353

Фото без опису
 

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та  з’ясувати всі питання. Так, 27 травня з ініціативи районної філії Черкаського ОЦЗ було проведено презентацію роботодавця – ФОП Приходько Інни Юріївни (магазин «Sligo»), яка детально розповіла про зайняття улюбленою справою, що приносить не тільки прибуток, а й задоволення.

Не секрет, що жінки люблять оновлювати свій гардероб. Гарний одяг створює настрій на весь день, додає впевненості в собі, підкреслює зовнішність, привертає увагу чоловіків. Усе це можливо, якщо завітати в магазин «Sligo», в якому представлений модний, стильний та якісний жіночий одяг.

Під час проведення презентації Інна розповіла учасникам заходу про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора