Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада щодо підготовки до нового опалювального сезону

Дата: 28.05.2021 14:39
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Сьогодні, 28 травня, з метою якісної підготовки об’єктів соціальної сфери Монастирищенської громади до стабільної роботи в опалювальний період 2021-2022 року, проведено робочу нараду під головуванням заступника міського голови Олега Недогоди.

У ході наради були заслухані: начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, начальник відділу культури та туризму Юрій Кудин, керівник терцентру Сергій Шолудько, директор ЦПМСД Людмила Редванська та завідувач котельні багатопрофільної лікарні Борис Підчасюк, які прозвітували про хід справ щодо підготовки до опалювального сезону.

Тож присутні обговорили проблемні питання та розглянули шляхи їх вирішення щодо підготовки медичних, освітніх та інших соціальних закладів громади до опалювального періоду. Також проаналізувавши стан справ було вирішено провести огляди закладів освіти та ФОПів громади та наочно побачити в якому стані і, на якому етапі підготовки перебувають ці заклади, щоб усунути всі проблеми та своєчасно розпочати опалювальний сезон.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора