Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали випускників Монастирищенської дитячої музичної школи

Дата: 31.05.2021 16:26
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про початкову мистецьку освіту випускникам Монастирищенської дитячої музичної школи. З найтеплішими словами до випускників звернулася директор школи Віталія Подолянюк, яка побажала їм успіхів, нових досягнень та радості і натхнення на всьому життєвому шляху. Віталія Григорівна підвела підсумки навчальних досягнень школи, подякувала викладачам і учням за високі результати та професіоналізм.

Зі святом випускників привітала й заступник міського голови Зоряна Заворотна та побажала юним музикантам нових творчих досягнень, бути щасливими, здоровими й успішними, гідними продовжувачами справи своїх викладачів – сівачів духовних зерен, які закладають міцний фундамент для майбутнього культури Монастирищенської громади.

Від імені міського голови Олександра Тищенка Зоряна Володимирівна вручила грошові подарунки та грамоти Монастирищенської міської ради випускникам – учасникам міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних конкурсів та за активну участь в концертній діяльності школи.

Урочистою миттю свята стало вручення свідоцтв про позашкільну освіту випускникам школи, які впродовж років пізнавали радість від спілкування з музикою, вчилися слухати, розуміти та любити її. Нині перед ними відкриті двері багатьох мистецьких музичних навчальних закладів. І хоча не всі випускники оберуть професію музиканта, однак її величність музика назавжди палатиме в їх серцях!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора