Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня – Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 08:01
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Дорогі діти! Шановні батьки!

             Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!

            Діти – це квіти нашого життя, неоцінений скарб. Майбутнє України залежить від того, яке підростаюче покоління ми виховаємо, які зерна справедливості, мужності та добра в них закладемо. 

              Від нас залежить, в якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть. Важливість цього завдання – виростити й виховати гідних українців – посилюється зараз, коли на шляху європейського становлення нашої країни постали нові виклики та випробування. Тільки спільними зусиллями родини, держави та суспільства в цілому зуміємо виховати всебічно розвинених, свідомих та сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави. Ми, дорослі, зобов’язані зробити все, щоби для наших дітей європейське майбутнє України з відповідним рівнем життя та цінностями стало реальністю.

           Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаю вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

З повагою

Міський голова                                             Олександр ТИЩЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора