Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали зі святом вихованців Монастирищенського ліцею-інтернату «Обдарованість»

Дата: 01.06.2021 15:35
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей. Черкаський обласний центр зайнятості та Монастирищенська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості вже не один рік опікується вихованцями Монастирищенського ліцею-інтернату «Обдарованість». Незважаючи на пандемію та карантин, який ще діятиме, 1 червня, працівники Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості та Черкаський обласний центр зайнятості і цьогоріч не залишилися осторонь від дитячого свята.

 Левадський Володимир Петрович, передав найщиріші вітання вихованцям школи-інтернату: «Саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Якими вони виростуть, такою буде і наша майбутня держава» - зазначив Володимир Петрович.

Діти  також не залишилися без подарунків. За сприяння Черкаського обласного центру зайнятості та Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості було придбано комбіновану демонстраційну класну дошку, роутер та спортивний інвентар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора