Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 02.06.2021 15:42
Кількість переглядів: 909

Фото без опису

Сьогодні, 2 червня, відбулася чергова робоча нарада директорів закладів загальної середньої освіти Монастирищенської громади. Участь у зібранні взяв міський голова Олександр Тищенко. Звертаючись до освітян, Олександр Михайлович подякував усім присутнім за гідно проведений навчальний рік в умовах карантину, за плідну працю на благо розвитку нашого майбутнього – дітей.

«Освіта – саме той напрямок, який вимагає не лише фінансової підтримки, а й стратегічного підходу до вирішення проблемних питань. Приємно, що сьогодні ми спільно з вами можемо визначити напрямки роботи та бачення того, що повинно бути зроблено для підтримки закладів освіти, діяльності педагогів та комфорту дітей. Усі разом ми будемо віднаходити можливості для покрокового розв’язання проблем освітньої галузі», – відзначив міський голова Олександр Тищенко.

На нараді директорів освітяни підвели підсумки навчального року що минув та розглянули актуальні питання навчально-виховного процесу, а саме: проведення випускних вечорів та оздоровлення в закладах загальної середньої освіти і дошкільних освітніх закладах; організація харчування для учнів та вчителів; виплата відпускних та оздоровчих педагогам; підготовка закладів освіти громади до опалювального сезону 2021-2022 років; ведення документації в ЗЗСО; порядок проходження медичних оглядів педагогічними працівниками тощо.

Також під час наради були озвучені результати моніторингу та динаміки розвитку дітей з особливими освітніми потребами та наголошено, що ці діти мають такі ж самі права на здобуття освіти, як і всі решта дітей. Завдання педагога – допомогти цим дітям влитися в освітній процес, зробити навчання комфортним.

Учасники наради обговорили ряд важливих питань, що стосувалися подальшого розвитку освітньої галузі в громаді, окреслили основні завдання щодо організації якісного навчально-виховного процесу.

На завершення Олександр Тищенко подякував за зустріч і висловив готовність до співпраці та конструктивного діалогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора