Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочали перевірку підготовки до опалювального сезону закладів освіти громади

Дата: 02.06.2021 15:44
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Заступник міського голови Олег Недогода спільно із начальником відділу освіти Русланом Терещуком і начальником відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального та сільського господарства Ольгою Баллою розпочали перевірку підготовки до опалювального сезону 2021-2022 рр. закладів освіти громади. Найперше відвідали заклади, які підключені до газової системи опалення.

В ході перевірки були проведені огляди котелень закладів, обладнання, наявність необхідної документації, хід виконання регламентних робіт працівниками кожного окремого закладу освіти для отримання дозволу, який дозволить розпочати опалювальний сезон.

За результатами перевірки було обговорено план дій по усуненню виявлених питань з газовими системами опалення в закладах освіти та кожному керівнику закладу було надано окремі доручення, які забезпечать розпочати опалювальний сезон вчасно та якісно.

Такі перевірки будуть тривати і надалі та забезпечать можливість завчасно виявити та усунути всі недоліки у системах опалення об’єктів комунального майна громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та своєчасно розпочати новий опалювальний сезон.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора