Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На площі Героїв Небесної Сотні сьогодні з’явилися нові лавки

Дата: 03.06.2021 16:40
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка з місцевим підприємцем Олегом Пархоменком на центральній площі вдалось встановити 14 нових лавок, подарованих місту Олегом Пархоменком.

Працівники ТОВ «Монастирищенський котельний завод» за допомогою спецзасобів демонтували старі та встановили й надійно закріпили нові лавки для сидіння та відпочинку, які попередньо виготовили на підприємстві.

Лавки виготовлені з металу та деревини, тобто каркасна їх частина – метал (60х40х2), а в якості матеріалу для сидіння та спинки використана деревина (смерека). Пофарбовані вони акриловою фарбою на водній основі, що дозволить їм протягом довгого часу зберегти свій початковий вигляд. Новенькі лавки, не лише естетично привабливі, а й надійні, міцні та довговічні.

Що ж до старих демонтованих лавок, то їх працівники котельного заводу завантажили на автомобіль та відвезли до господарського двору міської ради, де їх згодом планують оновити та використати для потреб міста.

Дякуємо Олегу Пархоменку за допомогу громаді та ефективну співпрацю!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора