Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда футболістів ДЮСШ зайняла ІІІ місце на Чемпіонаті Черкаської області з футболу серед юнаків 2004-2005 р.н.

Дата: 03.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 1038

Сьогодні, 3 червня, в м. Корсунь-Шевченківський команда футболістів ДЮСШ (тренер Олександр Ванцеровський) зіграла у фіналі Чемпіонату Черкаської області з футболу серед юнаків 2004-2005 р.н. сезону 2020-2021 років. Нагадаємо, команда Дитячо-юнацької спортивної школи м. Монастирища потрапила у фінал, виборовши в запеклій боротьбі, 2 місце серед 6 команд.

У фіналі гри взяли участь чотири команди – МСК «Дніпро» (м. Черкаси), ФК «Тальне» (м. Тальне), ДЮСШ Монастирище (м. Монастирище) та ДЮСШ «Олімп» (м. Кам’янка).

Наші спортсмени продемонстрували чудову фізичну підготовку та жагу до перемоги і, показавши хорошу гру, зайняли ІІІ місце.

Щиро вітаємо нашу футбольну команду та їх тренера і бажаємо гарного настрою, наснаги, рекордних спортивних та особистих досягнень. Перемог вам не лише на футбольних полях, але і в життєвих ситуаціях.

Футболісти щиро дякують, за допомогу в організації поїздки, міському голові Олександру Тищенку та управлінню освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора