Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У закладах культури громади тривають ремонтні роботи

Дата: 04.06.2021 13:30
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

Сьогодні заступник міського голови Зоряна Заворотна і начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін з робочим візитом відвідали с. Халаїдове, де зустрілися з місцевим фермером Михайлом Возним та помічником міського голови Іваном Омельченком, ознайомилися з ходом виконання ремонтних робіт сільського будинку культури. Нині тут на завершальній стадії здійснюється перекриття даху будівлі. Згодом ще планується відновити фасад закладу культури.

Виконання цих робіт стало можливим завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка з керівником ФГ «Обрій» Михайлом Возним, який виділив 130 тисяч гривень на відновлення закладу культури. Михайло Віталійович добрий та дбайливий господар, який дуже любить своє село і докладає максимум зусиль для вирішення життєво-важливих питань населеного пункту і його жителів. Завдяки його фінансовій підтримці, біля будинку культури було вкладено сучасну тротуарну плитку, виготовлено проектно-кошторисну документацію на ФП , облаштовано систему водогону та здійснено багато інших добрих справ.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Тож дякуємо Михайлу Возному за активну участь у розвитку та відродженні села і громади загалом. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Хай Вам, Михайле Віталійовичу, Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла.

Також, триває косметичний ремонт в будинку культури с. Копіювата. Тут побілено та пофарбовано два зали фойє і триває підготовка до проведення ремонтних робіт в глядацькому залі.

Відродження культури та духовного життя мешканців сільської місцевості займає пріоритетне місце в роботі міської влади. Та вирішення усіх проблемних питань можливе лише у тісній співпраці з соціально-відповідальним бізнесом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора