Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з роботодавцем

Дата: 03.06.2021 15:26
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями.

     03 червня 2021 року відбулася робоча зустріч директора Монастирищенської  районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Володимира Левадського з директором ТОВ «Будсервіс» Ігорем Будьомко.

    Під час зустрічі Володимир Левадський  відзначив важливість тісної співпраці центру зайнятості з роботодавцем, поінформував про стан, основні процеси та тенденції на ринку праці району.

    Керівники обговорили питання, які часто виникають у суб’єктів господарської діяльності та труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. Так як на підприємстві існує  потреба в кваліфікованих кадрах особлива увага приділена навчанню та запропоновано професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, працевлаштування за фахом. 

   Володимир Левадський наголосив на обов’язковому дотриманні норм трудового законодавства, необхідності забезпечення гарантій для працівників, окреслив ризики неформальних трудових відносин та шляхи співпраці зі службою зайнятості. Крім того, акцентував увагу на внесені докорінних змін до статті 265 Кодексу законів про працю України, щодо відповідальності за порушення законодавства про працю, а саме: крім адміністративних, з’явились і фінансові санкції, і розміри їх вражають!

    Метою зустрічі було налагодження тісного контакту між роботодавцем та центром зайнятості в частині укомплектування нових робочих місць та  інформування про послуги служби зайнятості, в т.ч., щодо можливості підбору персоналу за допомогою нових сучасних технологій (відео резюме, відео презентації вакансій, онлайн співбесід).

     В результаті зустрічі напрацьовано план дій щодо вирішення укомплектування наявних вакансій та досягнуто домовленості про подальшу плідну співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора