Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збережемо планету красивою для нащадків

Дата: 04.06.2021 17:00
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

5 червня відзначається Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Свято було засновано Генеральною асамблеєю ООН у 1972 році. Головна мета якого – стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження навколишнього середовища.

    Це – символічне, загальнолюдське свято любові та турботи за наш спільний дім. З цієї нагоди працівники Монастирищенської бібліотеки для дітей підготували книжкову еко-виставку: «Збережемо планету красивою для нащадків», де представлена література, яка виховує любов до природи, викликає прагнення бережливого ставлення до неї, стимулює дитячу фантазію й увагу. Наші користувачі-діти отримали безліч порад про те, як треба поводитися з різними видами відходів (від звичайних поліетиленових пакетів до батарейок), як допомагати вирішувати екологічні проблеми, починаючи з дитячих років. Адже, обов’язок кожного з нас – берегти багатство нашого спільного дому, ім’я якого – ЗЕМЛЯ.

      Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і. забруднюючи природу, ми шкодимо у першу чергу собі та своїм нащадкам.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора