Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з помічниками міського голови в селах та діловодами

Дата: 08.06.2021 12:47
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Сьогодні під головуванням міського голови Олександра Тищенка відбулася робоча нарада з помічниками міського голови в селах та діловодами. Міський голова поспілкувався зі своїми підлеглими, які відповідають за життєдіяльність сіл громади.

У ході наради Олександр Михайлович відзначив, що багато завдань поставлено перед помічниками та діловодами, але спільними зусиллями поступово все вдається вирішити. Міський голова наголосив, що помічник та діловод в селі мають співпрацювати в тісному тандемі, тому, що мета у нас спільна – успішна громада та підвищення соціальних стандартів для кожного її жителя. Нині, не зважаючи на усі труднощі, спостерігаються позитивні зміни – громада активно розвивається.

Також Олександр Тищенко подякував своїм помічникам та діловодам за плідну співпрацю та висловив сподівання на подальшу продуктивну роботу

Під час зустрічі, зокрема, були розглянуті питання, що стосувалися введення господарського обліку, організації роботи зі сплати земельного податку та обговорено оформлення необхідної документації на водні об’єкти та сплата за їх оренду, санітарного утримання близько водойм, ведення звітної документації земельного господарства, інвентаризація комунального майна та інше.

Діловоди та помічники отримали вичерпні відповіді з усіх питань, що їх цікавили. На завершення зустрічі спеціалісти навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели для присутніх у залі навчання з питань цивільного захисту населення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора