Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

9 червня — Міжнародний день друзів!

Дата: 09.06.2021 08:05
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

       Привітайте сьогодні свого друга з цим чудовим святом.

      День друзів вперше відсвяткували у США в 1935 році. Щоправда, тоді його відзначили у першу неділю серпня. А вже згодом дату перенесли на 9 червня.

      Це свято – неофіційне, але дуже популярне. День друзів заснований для того, щоб люди, незалежно від життєвих обставин, нагадали своїм товаришам про те, наскільки вони важливі для них і порадували їх своєю увагою.

       Наші людські взаємини, які ми характеризуємо цим прекрасним словом, настільки унікальні, що ніяке інше слово просто не підійшло би. Дружба – це взаєморозуміння і безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси і точки дотику. Друг ніколи не залишить у біді і завжди прийде на допомогу. Не буде байдужим, може тільки до дрібниць, які і так всім заважають. Він або вона сповнені відвертості, але немає більш надійної людини, щоб зберегти якусь важливу таємницю.

       Позитивність дружніх відносин важко заперечити. Вона цінувалася завжди і в усі часи.  Про дружбу говорили всі великі люди свого часу, тому афоризмів, або цитат відомих особистостей про неї можна підібрати величезну кількість. Наприклад, Арістотель казав: «Друг — це одна душа, що живе в двох тілах», або «Дружба задовольняється можливим, не вимагаючи належного».  А Бенджамін Франклін залишив нам такі афоризми: «Брат може не бути другом, але друг — завжди брат», «Вибирай друга не поспішаючи, ще менше квапся проміняти його». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора