Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома суб’єктів господарювання, що займаються розведенням кіз та овець!

Дата: 09.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

      Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 р № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції.

       Дотація за утримання кіз та овець на безповоротній основі надається суб'єктам господарювання (юридичні особи незалежно від організаційно- правової форми та форми власності, фізичні особи підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства), які є власниками кіз та овець, за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 грн. за одну голову .

      Для отримання дотації власники тварин подають до Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації ( м Черкаси вул. Смілянська 131 каб. 209) до 1 липня поточного року документи згідно з переліком наведеному у п. 12 Порядку використання коштів затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 .

Звертаємо Вашу увагу!

Заявки що надійшли після закінчення терміну подання (після 1 липня) не розглядаються. Документи, подані не в повному обсязі повертаються суб’єктам господарювання протягом 5 робочих днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора