Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищі запрацював «Банк вживаного одягу»

Дата: 11.06.2021 19:31
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Банк одягу – створений для соціально незахищених верств населення з метою поліпшення соціальної допомоги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям, особам, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги. Банк речей передбачає організований прийом та видачу натуральної допомоги у вигляді одягу, речей домашнього вжитку (нових та які були у користуванні).

Тож допомогти може кожен, проявити людяність, а в обмін отримати тепло і вдячність. У кожного з нас є одяг та взуття, яке лише займає місце. А для когось це може стати справжньою знахідкою!

Тому якщо ви маєте речі, якими не користуєтися: одяг, постільна білизна, рушники, взуття, іграшки, шкільне приладдя, засоби особистої гігієни, миючі засоби, побутова техніка, лікувальний інвентар, продукти харчування та ін. – сміливо приносьте їх до Банку одягу. Пам’ятайте! Речі, які передаються, повинні бути чистими та попрасованими!

Для того, щоб поділитися, чи взяти речі потрібно прийти за адресою: вул. Жовтнева, 1 (в приміщенні колишнього дитячого садка «Сонечко»), з 9:00 до 15:00 години, з понеділка по п’ятницю, або зв’язатися за телефоном : 068-018-67-55.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора