Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На стадіоні «Авангард» відбувся футбольний матч 2-го туру вищої ліги чемпіонату Черкаської області

Дата: 13.06.2021 11:15
Кількість переглядів: 411

Вчора, 12 червня, на стадіоні «Авангард» відбувся футбольний матч 2-го туру вищої ліги чемпіонату Черкаської області між командами ФК «Авангард» Монастирище та СК «Базис» Кочубіївка. Федерація футболу Черкаської області (ФФЧО) делегувала свого арбітра Сергія Трубу з Золотоноші та двох його асистентів Руслана Железняка з Черкас і Дмитра Бевзюка з Тального. Хід гри контролював направлений від ФФЧО інспектор П. І. Славінський з Черкас. Тож футбольний матч був оцінений справедливо, відповідно до регламенту обласних змагань.

Наша команда цю гру зіграла в новенькій синьо-жовтій формі, яку разом із м’ячами напередодні команді подарував президент ФК «Авангард» міський голова Олександр Тищенко. Олександр Михайлович завжди підтримує матеріально та морально наших гравців і це додає їм сил для боротьби на футбольному полі. Так і цього разу новенька форма принесла удачу авангардистам.

 У футбольному поєдинку з однією із найсильніших команд області наша команда проявила характер і здобула нічию! І хоча гості завзято намагалися ударити по воротах, але їхні спроби були марними. «Авангард» вибудував досить вдалий захист, а сила та спритність нашого голкіпера – зводили всі удари противника нанівець. Результат гри 0:0. ФК «Авангард» показав достойну, захоплюючу та багату на вдалі передачі гру!Протягом 2 таймів вболівальники, тренери та навіть самі гравці перебували в напрузі, ніхто не знав чого чекати наступної миті. Матч був досить непередбачуваним, напруженим і емоційним, але він вартував кожної хвилини гри.

Бажаємо нашим футболістам удачі, наснаги та перемог у майбутніх матчах! Віримо у вас і підтримуємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора