Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бути донором – почесна і благородна справа!

Дата: 14.06.2021 16:01
Кількість переглядів: 498

Сьогодні, 14 червня, в Україні відзначається Всесвітній день донора крові.

Добровільна здача крові – це почесна і благородна справа, адже саме донори ціною своєї власної крові рятують життя іншим, часто, навіть незнайомим людям. Донор дарує можливість одужання, ще один день народження, ще один шанс на життя.

Тож з нагоди Всесвітнього дня донора, від імені міського голови Олександра Тищенка, почесних донорів Монастирищенської громади, які безкорисно та безоплатно віддали та віддають частинку себе задля благородної справи – порятунку людського життя привітали зі святом і вручили символічні подарунки.

Шановні донори, вітаємо всіх вас зі святом! Велика вдячність вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок. Бажаємо вам добра, благополуччя і миру, будьте завжди здорові та горді за те, що подарували життя іншій людині!

Пропонуємо всім жителям Монастирищенської громади долучатися до донорства, адже набуття цього статусу є свідченням відповідального ставлення до свого здоров’я, активної життєвої позиції та можливості принесення користі суспільству.

Пам’ятайте: лише півлітра донорської крові може врятувати життя людині! Можливо, саме ваша кров подарує життя людині, яка зазнала лиха!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора