Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Бути донором – почесна і благородна справа!

Дата: 14.06.2021 16:01
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Сьогодні, 14 червня, в Україні відзначається Всесвітній день донора крові.

Добровільна здача крові – це почесна і благородна справа, адже саме донори ціною своєї власної крові рятують життя іншим, часто, навіть незнайомим людям. Донор дарує можливість одужання, ще один день народження, ще один шанс на життя.

Тож з нагоди Всесвітнього дня донора, від імені міського голови Олександра Тищенка, почесних донорів Монастирищенської громади, які безкорисно та безоплатно віддали та віддають частинку себе задля благородної справи – порятунку людського життя привітали зі святом і вручили символічні подарунки.

Шановні донори, вітаємо всіх вас зі святом! Велика вдячність вам за те, що ви даруєте людям надію на порятунок. Бажаємо вам добра, благополуччя і миру, будьте завжди здорові та горді за те, що подарували життя іншій людині!

Пропонуємо всім жителям Монастирищенської громади долучатися до донорства, адже набуття цього статусу є свідченням відповідального ставлення до свого здоров’я, активної життєвої позиції та можливості принесення користі суспільству.

Пам’ятайте: лише півлітра донорської крові може врятувати життя людині! Можливо, саме ваша кров подарує життя людині, яка зазнала лиха!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора