Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі громади

Дата: 14.06.2021 16:08
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

     14 червня відбулось засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі громади.

     Конкурсний комітет в своїй діяльності керується постановою Кабінету Міністрів України № 1081 від 03.12.2008 зі змінами і доповненнями та Законом України «Про автомобільний транспорт».

       На конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території громади винесено 5 об'єктів конкурсу, які включають 4 приміських та  1 міський автобусних  маршрутів. Всього на конкурс надійшло 5 заяв від 2 перевізників.

      За результатами засідання  конкурсний комітет з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі громади вирішив:

  • визнати переможцем конкурсу на здійснення перевезень пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування №102 "Монастирище – Коритня" та міському автобусному маршруті «РЕМ – магазин «Саланг» – ПрАТ «Монастирищенське АТП-17140».
  • визнати переможцем конкурсу на здійснення перевезень пасажирів на приміських автобусних маршрутах  загального користування №110  "Монастирище – Тарасівка", № 101 "Монастирище – Степівка", № 103 "Монастирище - Попудня" – ФОП Солод В.В.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора