Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергове пленарне засідання 6 сесії міської ради

Дата: 15.06.2021 16:05
Кількість переглядів: 359

Сьогодні, 15 червня, міський голова Олександр Тищенко провів чергове пленарне засідання 6 сесії  міської ради VIII скликання.

У ході сесії депутати  розглянули, а згодом і ухвалили, низку рішень, пов’язаних з врегулюванням питань управління  майном комунальної власності міської територіальної громади, затвердили оновлений склад виконавчого комітету міської ради, нову редакцію штатного розпису управління освіти, молоді та спорту та зміни до структури і чисельності закладів культури міської ради, внесли зміни до рішення сесії  міської ради «Про бюджет Монастирищенської міської територіальної громади» тощо.

Обємний  блок питань, які розглянули сьогодні на сесії народні обранці, стосувався землеустрою та землекористування. За пропозицією депутатів перенесено на наступну сесію питання про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель водного фонду після вивчення та розгляду  на засіданнях профільних постійних комісій міської ради.

Також депутати прийняли звернення до Верховної Ради України з проханням повернути органам місцевого самоврядування повноваження контролю за дотримання законодавства про працю, спростити умови малої приватизації обєктів комунального майна громад та підтримати Проєкт Закону, внесений Президентом України Володимиром Зеленським, про деолігархізацію.

Попередньо, на засіданнях постійних депутатських комісій було розглянуто всі питання порядку денного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора