Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Біля дитсадка в Дібрівці замінено паркан

Дата: 15.06.2021 18:00
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

Силами підсобних робітників сіл Дібрівка і Халаїдове та місцевих жителів було встановлено новий паркан із сітки навколо дитячого садка в Дібрівці. Оновлення огорожі стало можливим завдяки тісній співпраці міського голови Олександра Тищенка та місцевого фермера Михайла Возного, який і придбав матеріали для виконання робіт.

Посприяв виконанню робіт з встановлення 50 метрів новенького паркану біля дошкільного закладу освіти помічник міського голови в селах Дібрівка і Халаїдове Іван Омельченко.

Про проблему з огорожею біля дитсадка Олександр Тищенко дізнався від місцевих жителів, здійснюючи об’їзд сіл громади. Зокрема, працівники закладу та батьки вихованців нарікали на те, що тварини вільно проникають та пересуваються територією дитсадка, чим наражають на небезпеку здоров'я дітей. А надійна огорожа біля дитсадка – безпека дітей.

Тож відтепер дітки Дібрівського дитсадочка під надійним захистом, а новий паркан навіть доповнив відчуття затишку на території закладу.

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто долучився до цієї справи задля покращення комфорту нашого майбутнього – дітей. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора