Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Медиків Монастирищини привітали з професійним святом

Дата: 18.06.2021 15:03
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Цієї неділі, 20 червня, Україна відзначатиме День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини. Це гарна нагода знову подякувати нашим медикам за їх сумлінну працю. Останній рік боротьби з коронавірусною хворобою показав усім нам, наскільки жертовною та складною є робота людей в білих халатах.

Тож сьогодні, напередодні свята, міський голова Олександр Тищенко разом зі своїми заступниками Олегом Недогодою та Зоряною Заворотною і керуючою справами виконавчого комітету міської ради Світланою Тесленко завітали у гості до працівників галузі охорони здоров’я КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня», КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Монастирищенської підстанції Уманської станції швидкої медичної допомоги, щоб особисто привітати людей у білих халатах з професійним святом.

Гості привітали медиків та побажали їм здоров’я, довголіття, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги, впевненості у завтрашньому дні, шани та вдячності від людей! Щоб в медичних колективах Монастирищини панували порозуміння, злагода і повага. «Глибока подяка вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя», – зазначив, звертаючись до медиків, Олександр Михайлович.

За багаторічну сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи в роботі і з нагоди Дня медичного працівника Олександр Тищенко вручив подяки медичним колективам та відзначив кращих медиків грамотами та грошовими подарунками.

Також Олександр Михайлович вручив грамоту та подарунок сімейному лікарю КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергію Совгирі, який став переможцем в районному конкурсі «Кращий сімейний лікар Уманщини – 2021».

Роль працівників медичної галузі в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. І кожен із нас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика. Зі святом наші янголи-охоронці!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора