Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з Днем батька батьків загиблих Героїв

Дата: 20.06.2021 10:06
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

У третю неділю червня, тобто сьогодні, в Україні прийнято вітати татусів з Днем батька. Тато, хоча й не такий ніжний як мама, але він завжди займає особливе місце в нашім серці. Скільки б років нам не було ми завжди шукаємо татову руку, аби не впасти, аби відчути себе в безпеці. Бо коли ж він поряд, нам не страшні ні найглибші калюжі, ні найвищі вершини. З ним ми відчуваємо сильне плече і в той же час назавжди залишаємось дітьми. Він мов міцна скала, яка захистить від всіх незгод і штормів. Для хлопців, тато завжди є еталоном мужності. Батьківська віра в сина – це те, що дає йому опору та підтримку, стійку впевненість в тому, що світ його любить. Сини стаючи чоловіками завжди намагаються бути гідним прикладом для своїх дітей, як вчив батько.

Бути татом – це велике щастя для кожного чоловіка. Та на жаль, не всім батькам дано сповна насититися цим щастям. Є тати, яким на долю випало велике горе й нестерпний біль… Виростивши сина, навчивши його бути захисником, майстром своєї справи та чоловіком слова – втратити, назавжди втратити та більше ніколи не почути таке рідне «Батьку». Татусі, чиїх синів забрала війна у День батька потребують особливої уваги та шани, доброго слова й підтримки. Адже їхні сини – це наші захисники, молоді хлопці, які віддали своє життя за неньку Україну, за світле майбутнє для наших дітей. Тож з нагоди свята заступник міського голови Зоряна Заворотна та секретар виконавчого комітету міської ради Світлана Тесленко відвідали батьків загиблих героїв і від імені міського голови Олександра Тищенка привітали татусів зі святом. Побажали батькам міцного здоров’я, довгих років життя, подякували за хоробрих і відважних синів і вручили символічні подарунки.

Пам'ять про загиблих синів Монастирищини – відважних воїнів російсько-української війни назавжди залишиться в наших серцях. Та Герої не вмирають – вони стають янголами і захищають нас з небес!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора