Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 23.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Сьогодні, 23 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Монастирищенської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка.

У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про благоустрій населених пунктів громади; про схвалення Інвестиційної програми КП «МВУЖКГ» на 2021-2022 роки; про призначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади; про схвалення територіальної цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2021 – 2025 роки; про надання дозволу КП «Теплокомуненерго» м.Монастирища укласти договір постачання природного газу; про затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення за недотримання Правил благоустрою території Монастирищенської міської територіальної громади.

Окрім цього, на засіданні йшлося про заходи щодо відзначення Дня міста, Дня молоді та Дня Конституції, клопотання щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» , про видалення зелених насаджень тощо.

Ще було розглянуто питання служби у справах дітей та поновлення облікових даних осіб, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 19 питань порядку денного та по кожному прийняли рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора