Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація роботодавця

Дата: 24.06.2021 15:51
Кількість переглядів: 339

Головним завданням служби зайнятості є працевлаштування шукачів роботи. Визначення працевлаштування можна зустріти у Законі України «Про зайнятість населення», що звучить, як комплекс правових, економічних та організаційних заходів, спрямованих на забезпечення реалізації особи на працю. До одного із таких заходів сміливо можна віднести співпрацю з роботодавцем у формі його презентації.

Саме такий вид спілкування було обрано фахівцями Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ та ФОП Гончар Галиною Григорівною, під час зустрічі,  24.06.2021, спільно із зареєстрованими безробітними, які перебувають на обліку у філії. Метою такого заходу є надання вичерпної інформації про пропозиції роботи для клієнтів служби зайнятості безпосередньо від самих роботодавців.

Галина Григорівна успішний роботодавець, яка розпочала свою трудову діяльність ще у 2007 році та реалізувала себе у сфері торгівлі непродовольчими товарами, заснувала своє Ательє з пошиву та ремонту одягу.

Підприємець розповіла присутнім, який шлях пройшла розпочинаючи свою трудову діяльність та закликала учасників заходу, незважаючи на будь-які зовнішні фактори, вірити в свої сили. Звернула увагу на умови праці, графік та режим роботи, соціальні гарантії, можливість проходження стажування безпосередньо на робочому місці. Під час зустрічі виникало багато питань, на які всі бажаючі отримали вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора