Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

“Обери життя без наркотиків!”

Дата: 25.06.2021 15:36
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

Проблема наркотичної залежності крокує по світу все більш і більш упевнено. Зараз наркоманія стає масовою, а з поширенням величезної кількості синтетичних наркотиків, які є дуже доступними і популярними серед молоді, це зло стало робити замах на найбільшу цінність людства – дітей і молодих людей. На сьогодні число молодих людей, які вживають психоактивні речовини, продовжує невпинно зростати.

Одним із пріоритетних напрямків роботи  КУ « Центр соціальних служб Монастирищенської міської ради»  є  саме  профілактична діяльність, спрямована на роботу із молоддю групи ризику, шляхом інформування  та надання комплексу соціальних послуг в межах компетенції Центру та залучення інших організацій, з метою недопущення потрапляння в складні життєві обставини осіб групи ризику та їх сімей.

25 червня 2021року КУ « Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради»   проведено соціально – профілактичний  захід  до Міжнародного Дня боротьби з наркоманією на тему: «Обери життя без наркотиків!».

Для участі у заході були запрошені особи, які засудженні до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та знаходяться на обліку в Центрі, а також соціальні партнери: представник     Монастирищенський РС філії ДУ «Центр пробації» в Черкаській області .

В ході проведення заходу була надана інформація щодо переваг ведення здорового способу життя без вживання наркотиків, роздані листівки за відповідною тематикою, надані контактні адреси та номера телефонів лікувальних закладів,. До уваги присутніх був запропоновай для  перегляду художній короткометражний фільм «Живи» з профілактики шкідливих звичок, наркозалежності та переваг здорового способу життя.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора