Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем Конституції!

Дата: 28.06.2021 08:06
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Від щирого серця вітаємо вас із визначним, доленосним днем у історії становлення України — Днем Конституції!

25 років тому, з 27 на 28 червня, безперервно впродовж майже 24 годин Народнi Депутати України працювали над остаточною редакцiєю проекту Конституції Держави. Пiсля гарячих дебатiв i узгоджень 28 червня 1996 року о 9 годинi 18 хвилин, тобто на пятому роцi iснування сучасної Держави України, 315 Народних обранцiв проголосували за нинi дiючий Основний Закон країни.

Відзначення Дня Конституції в сімейному дружньому колі - коли є можливість пригадати та осягнути титанічну працю наших предків, які відстоювали права та свободи українського народу у поєднанні із величезною вдячністю до сучасних воїнів, які захищають мир та спокій українців на Сході – вияв потужного почуття патріотизму.

Хай демократичні засади, що закріплені Конституцією України, стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися на краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.

Бажаємо вам та вашим сім’ям здоров’я, щастя і достатку, любові і миру, натхненної праці та успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора