Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирище гучно та весело відзначило День міста та День молоді!

Дата: 28.06.2021 17:25
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису

Вчора, 27 червня, Монастирище гучно та весело відзначило День міста та День молоді. В цей день для монастирищан і гостей міста було підготовлено насичену програму культурно-розважальних заходів на різні смаки та вподобання.

Розпочався святковий день із «Пробігу під липами». Потім відбувся турнір з шахів і шашок, на якому учасникам довилося не лише вміти гарно імпровізувати та демонструвати свій талант, а й добряче обдумувати кожен хід, адже він міг стати вирішальним. За результатами змагання першість у шашках виборов Максим Остропольський, ІІ місце посів Сергій Сабадин, а ІІІ місце зайняв Даніель Антощук. Що ж до шахів, то в цій грі боротьба була досить напруженою, суперники не бажали поступатися один одному. На шахматній дошці йшов справжній бій і не можливо було з прогнозувати, хто все ж переможе. В результаті головний приз і І місце вирвав Олександр Полонський, ІІ почесне місце зайняв Микола Мішук, ІІІ місце посів Михайло Підчасюк.

Протягом дня на площі імені Героїв Майдану зі свою концертною програмою виступав ансамбль духових інструментів центру культури та дозвілля «Квінта-М» (керівник Сергій Наумець). Також була представлена виставка майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, фотографії. Працівники Монастирищенського професійного ліцею презентували професійно-агітаційну програму для запрошення випускників шкіл до навчання у їх закладі. Так, кожен охочий міг сповна насолодитися дивовижними та неймовірними експонатами створеними жителями нашої громади. Увесь день для містян і гостей міста працювала ярмарка, на якій можна було придбати не лише сувеніри, а й різноманітні смаколики. Для діток було організовано багато цікавих розваг, серед яких і аквагрим.

За ініціативи міського голови Олександра Тищенка працівники міської ради провели з нагоди Дня міста традиційну безпрограшну лотерею, де можна було виграти призи з надписом «Монастирище моє місто». Бажаючих прийняти участь у лотереї було чимало, але всі залишилися задоволеними. Також всім, хто завітав на свято разом з словами вітань вручали сувенірну продукцію та смачне морозиво.

Опісля лотереї, розпочалася основна частина святкування, а саме святковий концерт підготовлений центром культури та дозвілля. Зі сцени лунали щирі вітання зі святом від міського голови Олександра Тищенка, голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука та голови Черкаської обладміністрації Олександра Скічка. Згадали в цей день і висловили найтепліші слова подяки нашим землякам – воїнам-захисникам, що боронили та боронять зі зброєю в руках українську землю, аби ми могли споглядати блакитне небо. Вшанували пам'ять воїнів, які віддали своє життя, щоб наші діти насолоджувались дитинством, посміхались і були щасливими на своїй, Богом даній землі.

Неповторні та неймовірно красиві виступи учасників художньої самодіяльності наповнювали площу по справжньому святковим настроєм. А музиканти вокально-інструментального гурту «Z GORLA» запалили сцену та підкорили серця слухачів. У їх виконанні навіть Цой зазвучав українською.

Ввечері у сяйві ліхтарів для монастирищан виступив довгоочікуваний колектив талановитих і сміливих жінок, які завоювали справжню народну любов та визнання. Так, на запрошення міського голови Олександра Тищенка протягом майже двох годин у виконанні Наталії Фаліон та театру пісні «Лісапетний батальйон» звучали українські пісні. Ці неймовірно красиві жінки зачаровували своїми голосами всіх, хто був на площі. Їх енергетика об’єднала монастирищан і гостей міста, наповнивши кожного радістю та відчуттям щастя. Олександр Михайлович подякував Наталії Фаліон та учасницям театру пісні «Лісапетний батальйон» за прекрасний концерт подарований жителям нашої громади.

На завершення свята звучала святкова дискотека, на якій кожен охочий натанцювався і наспівався досхочу.

Це був прекрасний день. Навіть природа зробила свій подарунок монастирищанам у День міста – подарувавши прекрасну сонячну погоду з легким прохолодним вітерцем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора