Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Успішне працевлаштування або на роботу за допомогою служби зайнятості

Дата: 29.06.2021 16:59
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

Нещодавно ми писали, що Монастирищенська служба зайнятості продовжує співпрацю з регіональним центром з надання правової допомоги, а саме про зустріч із представницею центру Пархомець Іриною Олександрівною та клієнтів служби зайнятості, на якій розглядались питання юридичного та правового характеру.

Ірина Олександрівна з особистого досвіду знає, що бути безробітним непросто, адже не так давно і сама користувалась послугами служби зайнятості. Здобувши освітній рівень магістра за спеціальністю «Право», Ірина звернулась до фахівців Монастирищенської районної філії Черкаського ОЦЗ за допомогою у пошуку роботи. Вакансії за освітою Ірини у філію надходять нечасто, тому безробітна мала досить часу, аби зорієнтуватись на ринку праці, відвідати інформаційні та консультаційні семінари, що проходять у філії, підготувати за допомогою фахівців з профорієнтації професійне резюме та відеорезюме.

 Саме завдяки своєму професіоналізму, незгасаючому ентузіазму, високій мотивації до пошуку роботи та завжди позитивному настрою та допомоги служби зайнятості молода юристка сьогодні не лише успішно працює за улюбленою професією, але й своїм прикладом мотивує до пошуку роботи клієнтів служби зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора