Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Гарт-2021» стартував

Дата: 01.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Із самого ранку на території ТОВ ДОЛЦ «Юність» людно та гамірно, переспіви птахів переливаються з дитячим сміхом, лунає музика – тут сьогодні вп’яте стартував військово-патріотичний вишкільний табір «Гарт».

Учасниками таборування є близько 40 школярів, які розділилися на три загони – «Козачата», «Соколята» та «Патріоти» – перебуватимуть у таборі з 01 до 10 липня.

Міський голова Олександр Тищенко вкотре підтримав ідею проведення зборів ентузіастами з ГО вишкільний центр «Гарт» Михайлом Панченком, Валерієм Мельничуком, тренером секції «Таеквон-до ІТФ» Сергієм Фордунем та головою ГО «Гарт» Сергієм Кузьменком.

Сьогодні на відкриття табору до дітей завітали міський голова Олександр Тищенко, його заступник Зоряна Заворотна, начальник управління освіти молоді та спорту Ніна Завертана та інші.

З вітальними словами до дітей та їх батьків звернувся міський голова Олександр Тищенко та привітав учасників військово-патріотичних вишкільного табору «Гарт». Олександр Михайлович побажав учасникам гарно відпочити, набратися сили та вдалого проходження програм таборування.

У «Гарті» дітей чекає чудовий та пізнавальний відпочинок з цікавими іграми, яскравими емоціями та насиченими веселими розвагами. Зокрема, діти будуть займатися військово-прикладними видами спорту, туризмом, позмагаються у військовому багатоборстві, спортивному орієнтуванні. Окрім того, відпочивальників навчатимуть правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та наданню першої медичної допомоги.

Сьогодні ж, відразу після відкриття, учасники табору вирушили у похід на Голубе озеро.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора