Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турбота та підтримка наших земляків – Захисників України!

Дата: 01.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Повертаючись з передової, захисники завершують один бій і водночас розпочинають інший – щоправда, цього разу за власне здоров’я і адаптацію до мирного життя. Пережитий досвід підкошує організми навіть найсильніших та раніше цілком здорових атовців. Тож турбота та підтримка наших земляків – Захисників України, які захищали та захищають нас на східних кордонах країни – це пріоритетне завдання для міського голови Олександра Тищенка.

Так для учасників бойових дій доступні пільги у сфері охорони здоров’я. До прикладу, краяни-учасники АТО/ООС мають право на безкоштовне загальне медичне обстеження в місцевих лікувальних закладах, а саме: в КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» та в КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня». Для цього необхідно лише звернутися до свого сімейного лікаря????‍, який зробить відповідне направлення. Також при необхідності амбулаторної чи стаціонарної медичної допомоги, Монастирищенська міська рада забезпечить учасника АТО/ООС необхідними ліками та лікарськими засобами.

Шановні учасники АТО/ООС – ви наші Захисники, відважні Герої! Але Героям, теж потрібно підтримувати своє здоров’я. Тож запрошуємо вас звернутися в лікувальний заклад і пройти медичне обстеження. Не нехтуйте своїм здоров’ям, не дозволяйте підступним хворобам непомітно на вас напасти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора